i-mens verdeelt 140.000 mondmaskers onder personeel

De nieuwe zorgorganisatie i-mens krijgt haar deel van de vanochtend in Peutie aangekomen lading mondmaskers. Het gaat om zo’n 140 000 door de overheid bestelde exemplaren. Met de levering van 140.000 mondmaskers is de stock aan maskers voor 20 dagen gegarandeerd.

i-mens verdeelt de maskers deze namiddag over de afdelingen in Vlaanderen en Brussel. Bedoeling is dat vandaag alle medewerkers actief in de gezinszorg en de aanvullende thuiszorg met een mondmasker op aan het werk kunnen gaan.

De thuisverpleegkundigen van i-mens beschikken nog over voldoende mondmaskers om hun rondes van vandaag af te werken, maar de bevoorrading vandaag komt net op tijd.

Met de levering van 140.000 mondmaskers is de stock aan maskers voor 20 dagen gegarandeerd. Los van de leveringen van de overheid, plaatste i-mens zelf nog een bestelling van 450.000 mondmaskers. Verwacht wordt dat die nog deze week in het land arriveert.

U wil op dit artikel reageren ?

Toegang tot alle functionaliteiten is gereserveerd voor professionele zorgverleners.

Indien u een professionele zorgverlener bent, dient u zich aan te melden of u gratis te registreren om volledige toegang te krijgen tot deze inhoud.
Bent u journalist of wenst u ons te informeren, schrijf ons dan op redactie@rmnet.be.