AstraZeneca zet mee schouders onder natuurpark

AstraZeneca zet mee schouders onder natuurpark

AstraZeneca zet samen met het Strategisch Project Zennevallei, Agentschap Natuur en Bos en de Vlaamse Overheid de schouders onder natuurpark Ruysbroeckveld in Sint-Pieters-Leeuw. Het heeft vlakbij een vestiging. Het wordt geen klassiek bos, maar een mooi park met een oppervlakte van 5 ha met o.a. speelzones en een Finse looppiste.

Europa beschermt digitale producten tegen cyberaanvallen

Europa beschermt digitale producten tegen cyberaanvallen

Televisietoestellen, koelkasten, maar ook babyfoons, smartwatches, laptops en wifirouters. De Europese Unie heeft een nieuwe wet klaar om alle digitale toestellen die op de markt worden gebracht beter te beschermen tegen cyberaanvallen.

Laatste reacties

 • Dank zij de Zelfmoordlijn is het aantal zelfmoorden in België spectaculair gedaald !
  Ware het niet beter om vanuit den USSR 1 RODE LIJN te openen rechtstreeks verbonden met onze zelfmoordlijn : er zouden veel minder lijken uit het Russische lucht(op)ruim vallen !

  Nummer twee van Ruslands grootste staatsbank overleden op 42 jaar

 • Arbeidsongeschiktheid (chronisch, langdurend) in onze wetgeving is er vanaf een drempel van 66%. Dat werd meer en meer uitgehold en daardoor te veel langdurig arbeidsongeschikten die mét of tegen hun goesting worden geparkeerd in "invaliditeit". Invaliditeit is op zich al een...

  Frank Vandenbroucke, het hart op de tong

 • Dat er teveel mensen een verhoogde tegemoetkoming krijgen is een feit. Ik spreek uit ervaring. Ik heb nav een oncologische diagnose een voorstel tot werkonbekwaamheid tot mijn pensioen geweigerd. Ik ben automatisch invalide verklaard na 1 jaar, maar heb nog verschillende malen...

  Frank Vandenbroucke, het hart op de tong

 • Prachtig werk geleverd. Veel dank.

  Frank Vandenbroucke, het hart op de tong