Euthanasieproces - voorzitter wijst René Stockman en Marc Cosyns af als getuigen

Euthanasieproces - voorzitter wijst René Stockman en Marc Cosyns af als getuigen

Voor het assisenproces van de drie Oost-Vlaamse artsen die zich moeten verantwoorden voor vergiftiging wegens het niet naleven van de voorwaarden voor euthanasie bij een 38-jarige vrouw in Sint-Niklaas in 2010, worden 48 getuigen opgeroepen. Dat heeft het Gentse hof van assisen beslist.

Vitamine D kan als ontstekingsremmer dienen (VUB)

Vitamine D kan als ontstekingsremmer dienen (VUB)

Voedingssupplementen met vitamine D kunnen als ontstekingsremmer dienen. Dat blijkt uit onderzoek van de VUB. De resultaten werden gepubliceerd in het wetenschappelijk vakblad Ageing Clinical and Experimental Research in april 2019.

Toekomstige evenementen

Laatste reacties

 • de apothekers die voorstander zijn, zouden zich inderdaad op zijn minst moeten bekwamen om vaccin toe te dienen. hiermee volkomen eens met uw argument. Het is niet de taak van de apotheker om vaccin toe te dienen.
  Ik ben wel niet eens met uw paragraaf over de 20 €
  Als apotheker...

  Griepvaccin apothekers: bedenkingen

 • Een reactie op het schrijven van Rudi Vossaert.

  Indien collega Koelman de moeite doet om een uitgebreide literatuurstudie te presenteren in een sterk onderbouwd verhaal, dan is het de moeite om eens naar de betrokken bronnen te gaan kijken, zonder dit met enkele niet-onderbouwde...

  Zwangere vrouwen, kinderen en draadloze technologie… Voorzichtigheid geboden… (Electrosmog Appeal)

 • Het zou nogal erg zijn als een arts nog eens €20 zou krijgen bovenop de prijs die hij al vraagt voor een (meestal kort en bondig) doktersbezoek. Ben je niet ziek maar heb je voorschriften nodig voor je chronische medicatie, moet je langs de dokter. Die controleert even je...

  Griepvaccin apothekers: bedenkingen