Nieuwe mandaten NRKP-leden

De Nationale Raad voor Kwaliteitspromotie van het Riziv (NRKP) zit in een nieuw jasje. De verandering - hernieuwing van mandaten van leden en benoeming van leden -werd gepubliceerd in Het Staatsblad.

Het KB dateert van 7 september jongstleden en zag nu dus het daglicht. De volgende mandaten worden hernieuwd voor een termijn van vier jaar:

Vertegenwoordigers van Belgische universiteiten
- BELCHE Jean, BOULANGER Glenn en PELEMAN Renaat (werkende leden) en VANDENBOSCH Kristel en HANS Guy, VAN ASSCHE Gert en VAN BIESEN Wim (plaatsvervangers)

Vertegenwoordigers van wetenschappelijke geneeskundige verenigingen
- BRUWIER Geneviève, BOVYN Tom en CLAEYS Donald (werkende leden) en DE RIDDER Virginie en VAN der SCHUEREN Thierry (plaatsvervangers)

Vertegenwoordigers van de ziekenfondsen
- DE KOEKELAERE Katrien, FABRI Valérie, LUCET Catherine, REYNDERS Heidi, VAN ELSHOCHT Viviane en ZAMUROVIC Danica en BERKEIN Philiep, BRABANT Steven en LANDTMETERS Bernard (werkende leden) en  BONNEWYN Carina en DIAS de CARVALHO VAN WOENSEL Renata en DE SMET Frank, DUJARDIN Thibaut, PELTIER Alex en VAN HAECHT Christiaan (plaatsvervangers).

Nieuwe mandaten (tot 5 december 2026) worden toegekend aan:

Vertegenwoordigers van Belgische universiteiten
- COLLARD Edith en BYL Baudouin, DE RIDDER Dirk en MORREEL Stefan (werkende leden) en YAP Julie en YUKSEL Demet (plaatsvervangers)

Vertegenwoordigers van wetenschappelijke geneeskundige verenigingen
- PLASSCHAERT Frank, RAES Marc, VANHOENACKER Piet en VANOPDENBOSCH Ludo (plaatsvervangers)

Vertegenwoordigers van de ziekenfondsen
- DE GROOTE Thomas en DE KEERSMAECKER Maarten (werkende leden) en DE SPIEGELEIRE Céline en JANSSENS Astrid (plaatsvervangers).

U wil op dit artikel reageren ?

Toegang tot alle functionaliteiten is gereserveerd voor professionele zorgverleners.

Indien u een professionele zorgverlener bent, dient u zich aan te melden of u gratis te registreren om volledige toegang te krijgen tot deze inhoud.
Bent u journalist of wenst u ons te informeren, schrijf ons dan op redactie@rmnet.be.