Europese top gezondheidszorginkoop

Op 20-21 september 2022 komen meer dan 400 professionals op het gebied van ziekenhuis- en gezondheidszorginkoop uit de hele wereld samen in het Brussels Square Conference Centre voor de eerste Pan-Europese Hospital & Healthcare Procurement Summit. 
Inkoop is een belangrijk post-Covid thema voor de Europese gezondheidszorgsector en valt onder de EU-wetgeving. De HealthProc Summit is een uitstekende gelegenheid om de laatste ontwikkelingen en innovaties en ideeën uit te wisselen over transparantie, evenals over de toekomstige uitdagingen voor de sector, waaronder duurzaamheid, supply chain-kwesties en digitalisering.
De top vindt plaats in vier talen - Engels, Frans, Duits en Spaans. Hij richt zich op drie centrale pijlers van inkoop: transparantie, digitalisering en duurzaamheid.  

Awards
Als onderdeel van de top zijn er de European Healthcare Procurement Awards, die uitstekende professionele prestaties erkennen in drie categorieën:

  • Digitalisering & Transparantie;
  • Duurzaamheid;
  • Innovatie & Procurement Excellence.

Het doel van de awards is om individuen en teams te inspireren en te motiveren en om inkoop naar een duurzamere toekomst te helpen. Dat door beste praktijken op de voorgrond te plaatsen en enkele van de meest innovatieve, invloedrijke oplossingen en initiatieven op dit gebied onder de aandacht te brengen.

> Meer info in onze agenda.

U wil op dit artikel reageren ?

Toegang tot alle functionaliteiten is gereserveerd voor professionele zorgverleners.

Indien u een professionele zorgverlener bent, dient u zich aan te melden of u gratis te registreren om volledige toegang te krijgen tot deze inhoud.
Bent u journalist of wenst u ons te informeren, schrijf ons dan op redactie@rmnet.be.