CUPRA Born: als elektrisch rijden buitengewoon wordt

De zoektocht naar prestaties is verankerd in het CUPRA-DNA. We willen altijd vérder gaan, onszelf overtreffen en ons onderscheiden van de massa. Die energie wordt belichaamd door de CUPRA Born: hij verhoogt de normen voor 100% elektrisch rijden. 

Rijden wordt weer een plezier
Neem plaats achter het stuur van de CUPRA Born en rijd een nieuw tijdperk binnen. Zijn dynamische uiterlijk geeft u al een idee van zijn prestaties. Emoties nemen de overhand. Het elektrisch vermogen van de Born is onmiddellijk beschikbaar en zijn energieke rijgedrag biedt u nieuwe perspectieven onderweg, in complete stilte. Met elke draai aan het stuur bewijst de CUPRA Born dat rijplezier en emissievrij rijden perfect samengaan. 

Ontdek de CUPRA Born

Alles-in-één-comfort
Het interieur belichaamt de CUPRA-filosofie: kwaliteit en sportiviteit, in combinatie met elegantie en verfijning. Sportieve kuipzetels en overal hoogwaardige materialen. Naast de aandacht voor detail en het streven naar perfectie focuste CUPRA ook op de duurzame ontwikkeling van de CUPRA Born, door gerecycleerde materialen te gebruiken. U geniet van ongeëvenaard comfort en met een rijbereik tot 540 km is het einde van de reis niet in zicht. 

Ontdek de CUPRA Born

Een fiscaal paradijs
Bovenop al zijn voordelen heeft de CUPRA Born ook een fantastische uitrusting én is hij fiscaal interessant, met een aftrekbaarheid van 100%. Het is dan ook de ideale wagen voor vrije beroepen: u geniet immers van een extra lage TCO (Total Cost of Ownership of totale gebruikskost), dankzij lage onderhoudskosten en een hoge doorverkoopprijs. Zo versterken we uw geloof in elektrisch rijden. Want voor wie eenmaal geproefd heeft van het rijplezier en de fiscale voordelen van de CUPRA Born, is teruggaan geen optie meer. 

Twijfelt u nog? Test de CUPRA Born dan zelf uit. Laat u verleiden door deze elektrische wagen die uw visie op mobiliteit zal veranderen.

Ik reserveer mijn proefrit

U wil op dit artikel reageren ?

Toegang tot alle functionaliteiten is gereserveerd voor professionele zorgverleners.

Indien u een professionele zorgverlener bent, dient u zich aan te melden of u gratis te registreren om volledige toegang te krijgen tot deze inhoud.
Bent u journalist of wenst u ons te informeren, schrijf ons dan op redactie@rmnet.be.