Conferentie HealthNest - 12 juni 2023: registreer u nu!

HealthNest staat erom bekend dat het de gezondheidsvaardigheden in België (Health Literacy) wil verbeteren. Dit jaar zet het een grote nieuwe stap met eerste HealthNest Conferentie ooit op 12 juni 2023. Iedereen die actief is (of wil zijn) in health literacy, wordt er op uitgenodigd.

Het centrale thema zal "Capaciteitsopbouw en impactvolle partnerschappen" zijn. U kunt het thema verkennen tijdens plenaire sessies, breakout sessies en een non-stop forum waar organisaties die actief zijn in health literacy hun initiatieven zullen presenteren. Daarnaast ontmoet u de belangrijkste opinieleiders die de nieuwste inzichten meegeven in dit brede domein. Hierbij alvast enkele grote namen: 

Kristine Sørensen, oprichtster Global Health Literacy Academy en wereldwijd gerenommeerd met haar onderzoek om de gezondheidsvaardigheden te verbeteren.

Prof. Stephan Van den Broucke, voorzitter van de raad van bestuur van HealthNest en hoogleraar gezondheidspsychologie en preventie aan de UCL, adviseur voor de Koning Boudewijnstichting, de Europese Commissie en de Wereldgezondheidsorganisatie, en al jarenlang een autoriteit op dit vlak.

Praktisch:

HealthNest Conferentie
12 juni 2023 - 09:30 - 16:45
Deloitte Gateway, Luchthaven Brussel Nationaal 1J, 1930 Zaventem

Geïnteresseerden kunnen zich hier registreren.

U wil op dit artikel reageren ?

Toegang tot alle functionaliteiten is gereserveerd voor professionele zorgverleners.

Indien u een professionele zorgverlener bent, dient u zich aan te melden of u gratis te registreren om volledige toegang te krijgen tot deze inhoud.
Bent u journalist of wenst u ons te informeren, schrijf ons dan op redactie@rmnet.be.