Medische Wereld pakt weer uit met ijzersterk programma

Hoogtepunt van het congres op 20 april is het Politiek Kopstukkendebat over onze gezondheidszorg met o.a. premier De Croo en vicepremiers Vandenbroucke en De Sutter. Moderatie door Bart Verhulst (VRT). In deze context nemen ook De Specialist en MediSfeer deel door debatmoderatie over netwerkvorming. Deelnemers zijn dr. Sam Proesmans, ZNA, dr. Ilke Montag, Solidaris, Jan Flament, CEO ziekenhuis Geel, dr. Maggie De Block, fractieleider Kamer Open VLD en Rudy Maertens, CEO AZ Alma.

Intussen gaan de laatste van de 1.300 beschikbare plaatsen de deur uit. Snel zijn is de boodschap. Inschrijven kan hier tot en met 1 april 2024

U kan opnieuw rekenen op een ijzersterk, niet-te-missen programma: vier parallel-lopende sessies in de voor- en in de namiddag. En een exclusief avondfeest dat in 2024 plaatsvindt op een veelbelovende locatie, namelijk de Bobbies in Wemmel. Een BMW shuttle tussen de VUB en Bobbies is voorzien.

De organisatoren verwachten u voor een aangename, leerrijke en ontspannende dag!

Hoogtepunt van het congres is het Politiek Kopstukkendebat over onze gezondheidszorg met oa. Premier De Croo, Minister Vandenbroucke en Minister De Sutter. Moderatie door Bart Verhulst (VRT). Het volledige programma vindt u op deze affiche.


Accreditering werd aangevraagd voor artsen en tandartsen.

Praktische info - locatie: Faculteit Geneeskunde VUB, Laarbeeklaan 103, 1090 Jette.

U wil op dit artikel reageren ?

Toegang tot alle functionaliteiten is gereserveerd voor professionele zorgverleners.

Indien u een professionele zorgverlener bent, dient u zich aan te melden of u gratis te registreren om volledige toegang te krijgen tot deze inhoud.
Bent u journalist of wenst u ons te informeren, schrijf ons dan op redactie@rmnet.be.