Bart Peeters Deluxe voor verpleegkundigen dan toch op 18 april

Het NVKVV, de beroepsorganisatie voor verpleegkundigen in Vlaanderen, neemt het initiatief om in de Lotto Arena een groot event op te zetten voor iedereen die werkt in de zorg, onder de muzikale begeleiding van Bart Peeters Deluxe.18 april 2022 wordt een nacht volledig in het teken van de zorg.
“De zorgsector kreeg de voorbije maanden een nieuwe covidgolf te verduren”, zegt Ellen De Wandeler, algemeen coördinator van het NVKVV. “Nadat we de eerder geplande editie van deze nacht voor de zorg moesten annuleren door het stijgend aantal beslissingen, grijpen we vandaag opnieuw de kans om het brede zorgpersoneel in de spotlights te zetten. Iedereen die werkt in de zorg is welkom.”

Sterk netwerk
Het absolute doel is om, samen met Bart Peeters, het beroep van de verpleegkundige onder de aandacht te brengen. “We vormen een hecht netwerk en dat willen we die avond laten zien”, zegt Henk Cuvelier, voorzitter van het NVKVV. “We willen de zorg samenbrengen en feest vieren. In beroepskledij, als het kan, om een extra toets aan het event te geven. Die avond laten we covid zo ver mogelijk achter ons. Via verschillende formules en voordelige tarieven maken we het voor alle personeelsleden mogelijk om er op paasmaandag 18 april bij te zijn.”
Concert voor de zorg: Bart Peeters Deluxe - diensthoofden en hoofdartsen kloppen massaal aan

U wil op dit artikel reageren ?

Toegang tot alle functionaliteiten is gereserveerd voor professionele zorgverleners.

Indien u een professionele zorgverlener bent, dient u zich aan te melden of u gratis te registreren om volledige toegang te krijgen tot deze inhoud.
Bent u journalist of wenst u ons te informeren, schrijf ons dan op redactie@rmnet.be.