Seminarie van de apotheek Bon Air

05.05.2012
Seminarie van de apotheek Bon Air

Een geslaagd event!

Het 15de seminarie van de apotheek Bon Air was de eerste editie die plaats vond in het Vlaamse landsgedeelte.

Dankzij de ervaring met de voorgaande edities in het Château du Lac de Genval kon men meteen van start gaan op een topniveau qua professionalisme en kwaliteit.
Opvallend was zeker het enthousiasme, de discipline en de interesse waarmee een 400–tal apothekers deelnamen aan het event. Van de stiptheid bij de opening van de inschrijvingen tot de opeenvolging van de wetenschappelijke conferenties, alles verliep in een zeer ontspannen en serene sfeer, ideaal voor ontmoetingen en networking – één van de doelen van de organisatie van de expositie, die dan ook ‘ontmoetingssalon’ wordt genoemd.

De conferenties gingen allemaal over organisatorisch of financieel management van de officina-apotheek en titularis enerzijds en wetenschappelijke onderwerpen anderzijds, met een extra aandachtspunt voor de ontwikkeling van programma’s rond ‘pharmaceutical care’.

 

Een dag vol ontmoetingen en wetenschappelijke informatie!

Alle commentaren – ook van de sponsors – waren lovend en er werd reeds gesproken over een opvolger. Afspraak volgend jaar dus voor een tweede editie van dit unieke en doelgerichte evenement!

Van harte dank aan alle deelnemende apothekers!

 

Vanwege de organisatoren
Papaver (apothekers Evi De Prins en Daniel Deron)
Farma-Sfeer
en de sponsors

Hoogtepunten van het congres