Valérie Ajzenman, nieuwe General Manager van Boehringer Ingelheim België en Luxemburg

Valérie Ajzenman werd op 1 februari benoemd tot General Manager van Boehringer Ingelheim voor België en Luxemburg. Het grootste deel van haar carrière bracht ze door bij Boehringer Ingelheim.

Valérie Ajzenman heeft een diploma economische wetenschappen van de Université Libre de Bruxelles, en begon haar carrière in de marketingafdeling van Beiersdorf en Reckitt Benckiser. In 2003 ging ze aan de slag bij Boehringer-Ingelheim. Na twee jaar gevestigd te zijn in België, verhuisde ze naar de hoofdzetel in Ingelheim, waar ze tal van internationale opdrachten uitvoerde, voornamelijk op het gebied van sales, marketing en digitale transformatie. In september 2017 keerde ze terug naar België als verantwoordelijke voor de marketing en verkoop van de Human Pharma afdeling van de Belgisch-Luxemburgse entiteit.

Valérie Ajzenman neemt met veel enthousiasme de leiding van Boehringer Ingelheim Belux. Ze is drietalig, heeft een rijke culturele bagage en kan een uitstekende kennis van de onderneming voorleggen. “Het is een grote eer om aan het hoofd te mogen staan van Boehringer Ingelheim BeLux en te mogen bijdragen tot het succes en de reputatie van het bedrijf. Ik heb het geluk te werken in een innovatief bedrijf dat veel belang hecht aan de ontwikkeling van zijn medewerkers. Ik ben ervan overtuigd dat onze bedrijfscultuur een essentiële rol zal spelen in de opbouw van onze toekomst,” aldus Valérie Ajzenman.

Valérie Ajzenman is gehuwd en is moeder van drie kinderen.

U wil op dit artikel reageren ?

Toegang tot alle functionaliteiten is gereserveerd voor professionele zorgverleners.

Indien u een professionele zorgverlener bent, dient u zich aan te melden of u gratis te registreren om volledige toegang te krijgen tot deze inhoud.
Bent u journalist of wenst u ons te informeren, schrijf ons dan op redactie@rmnet.be.